Luni,
20.03.2023
Cer Senin
Acum
9°C

Descarcă noile modele de declarație pe proprie răspundere și adeverință de la angajator, valabile pentru noile restricții

Descarcă noile modele de declarație pe proprie răspundere și adeverință de la angajator, valabile pentru noile restricții

Autoritățile au publicat noile modele de declarație pe propria răspundere și adeverință de la angajator, care trebuie completate începând cu intrarea în vigoare a noilor restricții anunțate de guvern. 

Descarcă de aici modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 ‰ (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 ‰ (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii)

Model Declaratie pe proprie Raspundere pentru localitățile care depășesc 4, respectiv 7

Modelul de adeverință de la angajator pentru localitățile care depășesc 4, respectiv 7

Modelul declarației pe propria răspundere pentru tranzitarea unei localități carantinate

 

Citește și Noile restricții pentru Sibiu, Șelimbăr și Cisnădie se amână până duminică

Citește și Noi restricții pentru Sibiu, Cisnădie și Șelimbăr: circulaţia în weekend va fi permisă până ora 20, iar magazinele se închid la ora 18

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Bebeselea Vasile

Acum 1 an

Vreau sa primesc pe mail formularul cu noua declarație pe propria răspundere
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 an

poți să vrei și să te sune Heidi Klum
Raspunde

Maftei Sergiu

Acum 1 an

Vreau sa primesc pe mail formularul cu noua declaratie pe propria raspundere ca ma angajez sa efectuez deplasarea pe drumul cel mai scurt, fara opriri la bucuresti pentru a face vaccina doza II - rapel.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus