Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Femeie amenințată cu moartea de fostul concubin. Bărbatul a fost reținut de poliție

Femeie amenințată cu moartea de fostul concubin. Bărbatul a fost reținut de poliție

Un bărbat de 27 de ani a fost reținut de polițiștii din Agnita, fiind cercetat penal pentru ca și-a urmărit și amenințat cu moartea fosta iubită.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita l-au reținut ieri pe tânărul domiciliat în satul Fofeldea, fiind cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și nerespectarea unei hotărâri judecătorești. În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 24 martie, în jurul orei 19, în timp ce se afla pe strada Principală din localitatea de domiciliu, ar fi urmărit-o și ar fi amenințat-o cu moartea pe fosta concubină, care beneficiază de un ordin de protecție emis împotriva bărbatului de către Judecătoria Agnita, anunță autoritățile.

În urma administrării probatoriului în cauză, la data de 25 martie, bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Agnita, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus