Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Patru elevi și dascăli testați pozitiv în ultimele 24 de ore

Patru elevi și dascăli testați pozitiv în ultimele 24 de ore

Doi elevi și două cadre didactice care desfășurau ore on line au fost infectate cu virusul SARS CoV – 2, în ultimele 24 de ore, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Vor intra în on line 36 de elevi. De la începutul semestrului al II-lea au fost testați pozitiv peste 300 de elevi și dascăli.

Marți, 30 martie 2021, din cauza cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 sau a cazurilor de cadre didactice aflate în contact direct cu persoane depistate pozitiv la îmbolnăvirea cu acest virus, conform datelor de la D.S.P. Sibiu, un număr de 36 elevi din județul Sibiu vor învăța în sistem online.

Orele se desfășoară în sistem online la:

- clasa a VIII-a B, grupa II, de la Școala Gimnazială Nr. 18 Sibiu – elev confirmat pozitiv (16 elevi vor învăța în sistem online);

- clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială Nocrich - elev confirmat pozitiv (20 elevi vor învăța în sistem online);

Au fost depistate cazuri de preșcolari, elevi sau cadre didactice pozitivi COVID și la:

- Școala Gimnazială Nr. 4 Sibiu - cadru didactic confirmat pozitiv (cursurile nu se suspendă, cadrul didactic desfășura orele online);

- Liceul Tehnologic ”Stănescu Valerian” Târnava - cadru didactic confirmat pozitiv (cursurile nu se suspendă, cadrul didactic desfășura orele online);

Astfel, de la debutul semestrului II al anului școlar 2020-2021 (luni, 08.02.2021), un număr de 123 cadre didactice (63 au desfășurat ore față în față) și 111 preșcolari și elevi (78 dintre ei au participat la cursuri) au fost depistați pozitivi la virusul SARS-CoV-2.   

Drept urmare miercuri, 31.03.2021, în județul Sibiu un număr de 25 007 elevi (38,65%), din cei existenți în unitățile de învățământ, vor desfășura orele în sistem online.

Sursa Foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus