Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cinci tineri din Dumbrăveni sunt cercetați penal, după ce au furat dintr-un canton silvic

Cinci tineri din Dumbrăveni sunt cercetați penal, după ce au furat dintr-un canton silvic

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au desfășurat ieri activități pe linia prevenirii și combaterii delictelor la regimul silvic în zona de competență. Cu această ocazie, în jurul orei 18:30, pe raza localității Hoghilag, polițiștii au depistat două atelaje hipo cu ajutorul cărora, cinci localnici, cu vârste între 23 și 33 de ani, transportau cantitatea de 3,80 mc de material lemnos.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că cei cinci bărbați ar fi tăiat și sustras arbori din cantonul silvic 7 Hoghilag. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori, respectiv furt de arbori. De asemenea, cantitatea de 3,80 mc de material lemnos a fost confiscată și predată reprezentanților Ocolului Silvic Dumbrăveni.

Cercetările în acest caz continuă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus