Marţi,
19.10.2021
Partial Noros
Acum
6°C

Managerul Spitalului Județean: Pandemia va înceta prin vaccinare, nu prin protestele fără mască din stradă

Managerul Spitalului Județean: Pandemia va înceta prin vaccinare, nu prin protestele fără mască din stradă

Managerul Spitalului Judeţean Sibiu, Florin Neag, susține că pandemia va înceta prin vaccinare, nu prin protestele fără mască din stradă. Acesta afirmă că medicii şi colegii lor sunt adevăraţii eroi ai României. ”Medicii şi colegii lor sunt adevăraţii eroi ai României. Pandemia va înceta prin vaccinare, nu prin protestele fără mască din stradă”, a scris, pe Facebook, managerul Florin Neag.

La rândul lor, reprezentanţii unităţii medicale au postat un mesaj de mulţumire pe pagina oficială a spitalului. ”Un erou este cineva care face ceea ce poate"  - Romain Rolland. Mulțumim medicilor pentru că fac tot ceea ce pot pentru a stopa pandemia. Haideți fim și noi eroi, în felul nostru, și să facem tot ceea ce putem pentru a-i ajuta, prin respectarea regulilor! Este un efort necesar pentru a reveni la o viață normală!”, s-a scris pe pagina oficială a Spitalului Judeţean Sibiu. 

Foto: Facebook 

Vizualizari: 1715

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Ricky

Acum 6 luni

Multumim domnule doctor virolog Florin Neag. Te iubim si esti un erou!
Raspunde

Un sibian

Acum 6 luni

Sa ne spuna domnul manager cate paturi a mai facut pentru ATI si apoi sa isi dea cu parerea cum se va termina cu pandemia. Nu a miscat un bat pentru spital. Probabil spera sa ramana manager ... ia o droaie de bani si nu face nimic. Atat in judetean cat si in celelalte spitale. Numai oameni de nimic in echipele manageriale.
Raspunde

David

Acum 6 luni

Ce îl califică pe ăsta să aprecieze dacă/când se va încheia nebunia?? Studiile juridice sau apartenenţa la pnl??
Raspunde

Camelia

Acum 6 luni

E o gluma?Si tortionarii din temnitele comuniste erau "eroii" epocii iar incarceratii erau numiti "banditi".Sa aiba grija eroii veacului nostru ca sfarsitul eroilor comunisti a fost la fel de crud ca si stapanul pe care-l serveau!
Raspunde

Marioara

Acum 6 luni

Chiar credeti ce spuneti, dle manager?!
Raspunde

Gina

Acum 6 luni

Pana una alta, spune bine ce spune, si anume ca numai vaccinul ne poate salva! Iar protestele fara masca, sunt crima, nu inteleg de ce sunt autorizate in pandemie! Iar daca nu sunt, atunci amendati si trimisi acasa!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus