Luni,
14.06.2021
Ploi Scurte
Acum
12°C

Pacienții oncologici vor avea o nouă secție de Chimioterapie, la Sibiu

Pacienții oncologici vor avea o nouă secție de Chimioterapie, la Sibiu

O nouă secție de Chimioterapie se va deschide la Sibiu, zilele acestea. Secția va fi disponibilă la Clinica Polisano MedLife, de pe strada Constituției.

Secția se adresează tuturor formelor de cancer și îndeplinește toate standardele europene. Pe lângă chirurgia oncologică de performanță care va fi îmbunătățită în continuare și radioterapia de vârf existentă, această nouă secție va completa diagnosticul și tratamentul complex al afecțiunilor oncologice, în colaborare cu celelalte secții implicate (Medicină Internă, Gastroenterologie, Urologie, Imagistică etc.), explică reprezentanții clinicii. 

Deocamdată, nefiind încă cuprinsă în programul național respectiv (care permite gratuitate), deservește doar pacienții plătitori care până acum, nedorind să se trateze la un spital de stat, au fost nevoiți să se deplaseze pentru fiecare ședință de chimioterapie la una din secțiile private din Brașov sau Cluj.

Foto: arhivă

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus