Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Cîţu: Nu luăm în calcul o carantinare generalizată; mergem în direcţia relaxării economiei, cu condiţia să ne vaccinăm cu toţii

Cîţu: Nu luăm în calcul o carantinare generalizată; mergem în direcţia relaxării economiei, cu condiţia să ne vaccinăm cu toţii

Premierul Florin Cîţu a precizat, miercuri, că nu se ia în calcul o carantinare generalizată în România, menţionând că se merge în direcţia relaxării economiei, cu condiţia ca toţi să se vaccineze.

"Nu luăm în calcul o carantinare. M-am opus din primul moment: am spus că nu va exista un lockdown în România generalizat, nu va exista nicio carantinare, mergem, aşa cum vedeţi, în direcţia relaxării economiei, dar cu această condiţie, să ne vaccinăm cu toţii. 1 iunie se poate întâmpla doar dacă ne vaccinăm, altfel nu avem şanse", a afirmat Cîţu, după şedinţa de Guvern, citat de Agerpres.

Întrebat despre faptul că secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andreea Moldovan a vorbit despre o carantinare de două săptămâni, Cîţu a spus că aceasta a dat doar un exemplu teoretic şi nu a făcut o propunere.

"Am avut o discuţie cu doamna secretar de stat şi dădea un exemplu teoretic. Anul trecut toate discuţiile de carantinare se învârteau în jurul a două săptămâni, fiindcă asta era discuţia despre virus: două săptămâni trebuie să stai în casă pentru a scăpa de virus. Era o discuţie teoretică, nu era o discuţie ipotetică, nu era o propunere în acest sens", a adăugat premierul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus