Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
6°C

FOTO-Bărbat acuzat că a furat un telefon mobil, într-un magazin Transagape. Dacă îl recunoașteți, anunțați Poliția!

FOTO-Bărbat acuzat că a furat un telefon mobil, într-un magazin Transagape. Dacă îl recunoașteți, anunțați Poliția!

Polițiștii îi roagă pe sibieni să îi ajute cu identificarea unui bărbat care a furat un telefon dintr-o poșetă, în timp ce se afla într-un magazin de pe strada 9 Mai.

O femeie a sesizat în scris Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că în 22 martie, în jurul orei 15:30, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar din municipiul Sibiu, un bărbat i-ar fi sustras din poșetă un telefon mobil. În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Biroului Investigații Criminale Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt. Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate în magazin surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei: bărbat cu vârsta de aproximativ 45– 50 de ani, îmbrăcat într-o salopetă de lucru gri, jachetă roșie și pantofi sport roșii, transmit autoritățile.

Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată. Cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugați să contacteze telefonic polițistul de caz, agent șef de poliție Curtean Vasile, telefon 0269/208458, Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu. 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus