Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
6°C

Un sibian a intrat cu toporul în Profi, a amenințat o angajată și a distrus o mașină

Un sibian a intrat cu toporul în Profi, a amenințat o angajată și a distrus o mașină

Un minor de 16 ani a fost reținut de poliție, după ce într-o dimineață a amenințat-o cu un topor pe o angajată a magazinului Profi, de pe strada Turnului, după care a vandalizat o mașină parcată în apropiere. Tânărul a fost imobilizat de agentul de pază al magazinului.

Totul s-a petrecut în dimineața zilei de 24 martie, în jurul orei 7. În timp ce se afla într-un magazin alimentar din zona centrală a municipiului Sibiu, pe fondul unui conflict spontan, folosindu-se de un topor, ar fi amenințat-o cu acte de violență pe o angajată a magazinului, după care ar fi distrus componente ale caroseriei unui autoturism parcat în apropiere, lovind autovehiculul cu pumnii și picioarele, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Tânărul a fost imobilizat de către agentul de pază al societății, fiind preluat ulterior de către polițiști.

În urma administrării probatoriului în cauză, sibianul a fost reținut ieri 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Ordine Publică, Compartiment Poliție de Proximitate.

Foto: arhivă

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus