Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Bărbat reținut pentru șantaj. A cerut bani să nu-și pârască amanta că au întreținut relații sexuale

Bărbat reținut pentru șantaj. A cerut bani să nu-și pârască amanta că au întreținut relații sexuale

Un bărbat de 49 de ani din Agnita a fost reținut pentru că și-ar fi amenințat amanta că îi va spune soțului ei că au întreținut relații sexuale, dacă aceasta nu îi va returna o sumă de bani.

În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada martie – aprilie, ar fi amenințat o femeie din aceeași localitate că îi va dezvălui soțului acesteia faptul că au întreținut relații sexuale dacă femeia nu-i va returna o sumă de bani pe care, împreună cu soțul, o împrumutaseră de la presupusul autor, anunță autoritățile.

În vederea probării activității infracționale a persoanei în cauză, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sibiu, la data de 14 aprilie a.c. polițiștii au desfășurat o percheziție la domiciliul bărbatului, în orașul Agnita, ocazie cu care au fost ridicate mai multe medii de stocare.

De asemenea, bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive. Acțiunile polițiștilor derulate în această cauză penală au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita, sub coordonarea Parchetului  de pe lângă Judecătoria Agnita.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus