Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
1°C

Pacientul de la geam, din salonul 13: ”Mulțumesc din suflet cadrelor medicale. M-au tratat exemplar”

Pacientul de la geam, din salonul 13: ”Mulțumesc din suflet cadrelor medicale. M-au tratat exemplar”

Un sibian în vârstă de 55 de ani, internat cu Covid-19 la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, a ținut să transmită un mesaj public de mulțumire cadrelor medicale care l-au tratat.

Sibianul a ajuns la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu în urmă cu două săptămâni, după ce a solicitat sprijin medical prin intermediul numărului unic de urgență, 112. ”Mi s-a făcut rău noaptea și am fost preluat de Salvare și dus la secția de Urgențe din cadrul Spitalului județean Sibiu. Acolo am fost diagnosticat cu Covid-19, după care am fost transferat la Spitalul TBC. Și toate cadrele medicale cu care am intrat în contact - de la personalul Salvării, la cei de la Urgențe, la cei din cadrul Spitalului – cu toții s-au comportat minunat cu mine. M-au repus pe picioare și vreau să le transmit public mulțumirile mele. Nu sunt povești: cadrele medicale chiar se preocupă de soarta pacienților și de starea lor de bine. Și nu e nevoie de niciun fel de intervenții. De la infirmiere, la asistente și medici, doamna directoare, toți cei din Spitalul de Pneumoftiziologie s-au comportat exemplar, profesionist, inimoși și plini de căldură”, a transmis sibianul, care a cerut să nu îi fie făcut public numele. ”Sunt pacientul de la geam, din salonul 13”, a preferat, în schimb, să se descrie.

„Acum sunt acasă, în recuperare, și sărbătorile care se apropie o să fie fericite. Le doresc sănătate și sărbători fericite și tuturor cadrelor medicale. Am fost internat pentru prima dată în viața mea și am fost foarte bine tratat. Condiții impecabile”, a mai transmis sibianul.

Vizualizari: 2312

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus