Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Mesaj al colectivului secțiilor Cardiologie 1 și 2 pentru dr. Gabriela Eminovici: „Rămâne în inimile noastre o amintire senină și delicată”

Mesaj al colectivului secțiilor Cardiologie 1 și 2 pentru dr. Gabriela Eminovici: „Rămâne în inimile noastre o amintire senină și delicată”

Colectivul secțiilor Cardiologie 1 și 2 al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a ținut să publice un text în care să vorbească despre medicul și omul Gabriela Eminovici, Șefa Secției de Cardiologie 1 din cadrul spitalului. Colegii acesteia, vorbesc cu durere în suflet, despre implicarea, dedicarea și profesionalismul cardiologului, dar și despre dăruirea ei ca om în meseria pe care a practicat-o.

Dr. Gabriela Eminovici s-a stins din viață joi, 29 aprilie, în spitalul din Oradea. Medicul fusese diagnosticat cu COVID-19 și, din păcate, nu a putut învinge boala.

Mai jos puteți citi, integral, acest mesaj, semnat de Colectivul secțiilor Cardiologie 1 și 2 S.C.J.U.S.

„Joi, 29 aprilie a trecut la Domnul dr. Gabriela Carmen Eminovici,  născută Icușcă, șefa secției Cardiologie 1 a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, medic primar cardiologie și boli interne, născută în 6 iunie 1966 în Suceava, mamă a doi băieți, om dăruit cu delicatețe sufletească, subtilă înțelegere a valorii  lucrurilor și oamenilor, dragoste de natură și de frumos. De formație medicală în principal clujeană, dar și  bucureșteană, a avut o contribuție generoasă la bunul mers al cardiologiei sibiene, cu preocupare neobosită pentru binele pacienților, dezvoltarea secției de cardiologie, armonia colectivului și grijă si respect pentru fiecare coleg. A pregătit și promovat mulți tineri, pe care i-a susținut profesional și sufletește, le-a asigurat un climat constructiv pentru a evolua. Rămâne în inimile noastre o amintire senină și delicată. Dumnezeu să o odihnească în pace!” Colectivul secțiilor Cardiologie 1 și 2 S.C.J.U.S.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Cetateanul Es

Acum 2 ani

Dumnezeu sa va dea odihna veșnică doamna doctor! Colectivului de medici le transmit că este inadmisibil ca intr-un an de pandemia sa nu faca cercetări si sa gaseasca un tratament eficient între medicamentele de pe piata. Ca alopate, ca naturiste, vitamine , uleiuri, făcute niste cercetări serioase drag colectiv de medici ca suntem recunoscuți pt inteligenta si excelenta unor medici, Ivermectina care si-a dovedit eficienta in Franta de ce tine cont de granițele unei țări mare comunitate europeană? Mergeți cu un protocol ce si-a dovedit limitarile și va întrebati de ce nu s-a vaccinat de parca vaccinul ar fi adevăratul panaceu de sanatate, da ne facem ca nu vedem trombozele si cazurile de deces de la vaccin. În plus pe termen lung absolut nimeni nu poate garanta care decizie este mai bună, tot tratamentul eficient este solutia. Ce ne facem daca in cativa ani, după vaccinari repetate, constatăm că sistemul imunitar nu mai este capabil să se vindece? Si nu exista doar covid.. Nu putem face vaccin la nesfârșit si pentru orice boala, un om bolnav trebuie sa aiba tratament eficient, asta a fost baza medicinei din totdeauna, acum ne vor transformați în pacienți pe toți oamenii, abonați la vaccinuri si rapeluri si cine stie care ras-rapeluri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus