Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
5°C

Petrecere cu 3.000 de oameni, fără reguli, în Liverpool. Guvernul Britanic testează siguranța evenimentelor mari în pandemie

Petrecere cu 3.000 de oameni, fără reguli, în Liverpool. Guvernul Britanic testează siguranța evenimentelor mari în pandemie

Aproximativ 3.000 de oameni au dansat vineri noaptea la prima petrecere legală după relaxarea restricţiilor. Petrecăreţii nu au purtat măşti şi nu au păstrat nici distanţarea social, scriu cei de la Digi24. Petrecerea a fost organizată în Liverpool.

Petrecerea numită „Primul dans” face parte dintr-un program pilot al guvernului britanic pentru a testa dacă evenimente mari pot fi organizate în siguranţă în timpul pandemiei de coronavirus.

Toţi participanţii au fost obligaţi să prezinte dovada unui test antigenic pentru Covid-19 negativ, efectuat cu cel mult 24 de ore inainte şi să facă un altul la cinci zile după eveniment.

Producătorul de evenimente Sam Newson a subliniat că proiectul era foarte necesar pentru industria care a fost puternic afectată de restricţiile antiCovid.

Directorul de sănătate publică din Liverpool, Matt Ashton, a declarat că cei care vor fi testaţi pozitiv cu Covid după evenimentul pilot vor trebui să se izoleze.

Citește știrea integral pe DIGI 24.

Sursa foto: DIGI 24

 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus