Marţi,
27.09.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Restricții de circulație pe bulevardul Victoriei și Bahluiului. Parcarea de la Cazarma 90 se închide

Restricții de circulație pe bulevardul Victoriei și Bahluiului. Parcarea de la Cazarma 90 se închide

Primăria Sibiu anunță că începând de luni, 10 mai, până în 10 iunie, vor începe lucrările pe bulevardul Victoriei, tronsonul cuprins între străzile Rennes și Avrig. Reparațiile se vor efectua sub trafic, urmând să se oprească în orele de vârf: 07.00 – 09.00 și respectiv 15.00 – 19.00 pentru a nu aglomera și mai mult traficul.  

De asemenea, parcarea de la Cazarma 90 se închide vineri dimineața, 7 mai, pentru amenajarea centrului de vaccinare drive through.

„Parcarea de pe Cazarma 90 se închide din dimineața zilei de vineri, 7 mai pentru a permite amenajarea centrului de vaccinare drive through. Șoferii care doresc să parcheze în zonă sunt rugați să se îndrepte spre parcarea din Piața Teatrului, spre parcarea din fața Hotelului Continental Forum, spre parcarea de sub zidul Cetății de pe bulevardul C. Coposu sau unul dintre locurile existente pe străzile adiacente”, transmit reprezentanții primăriei Sibiu într-un comunicat de presă.

În perioada de funcționare a centrului de vaccinare parcarea va rămâne închisă, urmând ca autoritățile locale să  anunțe  data redeschiderii acesteia.

Tot în data de 7 mai între orele 8 și 18, un tronson al străzii Bahluiului situat între strada Cloșca și Calea Dumbrăvii se va închide temporar traficului pentru efectuarea unor lucrări de traversare a drumului cu conducta de apă. Această intervenție este prevăzută în proiectul de modernizare a Căii Dumbrăvii.

Ruta ocolitoare pentru șoferii care se deplasează pe strada Bahluiului spre Calea Dumbrăvii este strada Cloșca - str. Dinicu Golescu.  

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2757

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus