Luni,
06.02.2023
Innorat
Acum
-7°C

Incendiu la o casă din zona Piața Cluj. Focul a pornit de la o mașină de spălat rufe

Incendiu la o casă din zona Piața Cluj. Focul a pornit de la o mașină de spălat rufe

Pompierii sibieni au intervenit în această dimineață pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la mașina de spălat aflată în bucătăria unei case de pe strada Tudor Vladimirescu.

Un apartament situat la casă din municipiul Sibiu, pe strada Tudor Vladimirescu a fost în pericol să ardă din cauza unui incendiu produs la mașina de spălat rufe ca urmare a unui scurtcircuit electric. Intervenția promptă a salvatorilor sibieni a condus la localizarea și lichidarea rapidă a incendiului fără ca acesta să se extindă la toate apartamentele din casa respectivă, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Au ars electrocasnicele din bucătăria casei și a fost afectat de fumul degajat atât mobilierul  cât și întreaga încăpere de cca 10 mp. Proprietara a primit îngrijiri medicale după ce a făcut un atac de panică.
Pompierii transmit cu această ocazie o serie de măsuri de prevenire a incendiilor de natură electrică:

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Nume

Acum 1 an

Masurile sunt:
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus