Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Cu căruța la plimbare, pe podul de peste autostradă

Cu căruța la plimbare, pe podul de peste autostradă

O postare făcută pe grupul INFO TRAFIC jud. SIBIU, reprezentând o căruță care se deplasa pe podul de peste autostrada A1, a devenit subiect de discuție între membrii grupului de Facebook.

Fotografia a strâns peste 200 de reacții și mai multe comentarii, iar oamenii se împart în două tabere - cei care spun că nu avea ce să caute o căruță pe un drum intens tranzitat și cei care apără căruțașul.

„Și pe unde vrei să treacă omul, dacă are câmp în zona industrială, aia este singura traversare dinspre ocna”, spune un internaut, fiind susținut de un altul care s-a și amuzat puțin pe subiect. „Pod, peste autostradă, al drumului județean. Destul de legal ceea ce face. Era o problemă dacă intra pe una din bretelele de acces sau chiar pe autostradă. Atunci trebuia să scoată calul flăcări pe tobă”, a glumit al doilea.

Nici replicile dezaprobatoare nu au lipsit de la postare. 

„Dacă ăla e mijlocul să stea prin jurul căsii, nu pe autostradă”, a opinat o sibiancă.

„Mâine o să treacă un copil cu tricicleta (e mijloc de transport)”, a spus altcineva.

Conform autorităților, căruțașul avea dreptul să se deplaseze în zona respectivă, astfel că nu risca o amendă dacă ar fi întâlnit pe drum un echipaj de poliție.

Foto: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Ion mos

Acum 2 ani

Au reaparut carutele prin oras dovada ca politia locala lucreaza!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus