Vineri,
03.02.2023
Parțial Noros
Acum
3°C

Localnicii din Săcădate și Glâmboaca se pot vaccina la ei în localitate, fără programare

Localnicii din Săcădate și Glâmboaca se pot vaccina la ei în localitate, fără programare

Primarul din Avrig organizează pentru zilele de marți și miercuri o campanie de vaccinare în satele Săcădate și Glâmboaca. Alături de preoții din cele două sate, Adrian David îi va pofti pe localnici să se vaccineze împotriva COVID și le vor răspunde la întrebări. 

Prima tură de vaccinări va avea loc mâine, între orele 12 și 18, în Săcădate. O echipă medicală de la Centrul de vaccinare din Avrig va fi disponibilă la școala primară din sat. Localnicii se pot vaccina fără programare, doar cu buletinul. 

„Promotorii acestei acțiuni vor fi primarul Adrian David și preotul satului, care vor sta de vorbă cu oamenii din sat despre motivele pentru care ar trebui sa se vaccineze și le vor răspunde la întrebări. Vor merge din casă în casă și îi vor încuraja sa se imunizeze cu serul Pfizer, disponibil în centrul din Avrig. Primarul și preotul se vor întâlni la școala din sat la ora 13:00”, transmite Lidia Bădilă, din partea primăriei Avrig.

Aceeași acțiune va avea loc miercuri, la Glâmboaca.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus