Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Pompierii sibieni au intervenit ieri la 13 situații apărute în urma ploilor abundente

Pompierii sibieni au intervenit ieri la 13 situații apărute în urma ploilor abundente

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a răspuns la peste 40 de solicitări venite pe numărul de urgență 112, în ultimele 24 de ore. Dintre acestea, 13 situații au apărut în contextul codului portocaliu de ploi însemnate cantitativ. 

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sibiu au intervenit în sprijinul cetățenilor printr-un răspuns prompt la un număr de 13 solicitări în municipiul Sibiu și localitatea Bungard, apărute în urma ploilor abundente de ieri. S-a intervenit cu șase autospeciale, opt motopompe și șase electropompe pentru evacuarea apei din 10 subsoluri, o casă, o curte și cinci garaje.

De asemenea, a fost crescută capacitatea la nivelul Detașamentului Sibiu și activată grupa operativă la nivelul inspectoratului și a fost verificată permanența la toate primăriile din județ atât prin controale în teren cât și telefonic.

Citește și VIDEO Inundații pe străzile Sibiului. Pompierii și Apă Canal au tot mai multe intervenții

Azi-noapte, salvatorii sibieni au fost solicitați să intervină pentru degajarea unui copac căzut în municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, în fața Muzeului Astra care bloca ambele sensuri de circulație ale carosabilului. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus