Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-11°C

Poliția caută un bărbat care i-a smuls telefonul din mână unei sibience, pe Mihai Viteazu

Poliția caută un bărbat care i-a smuls telefonul din mână unei sibience, pe Mihai Viteazu

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul sibienilor pentru a găsi un bărbat bănuit că a tâlhărit o femeie, pe bulevardul Mihai Viteazu. 

O femeie a sesizat Poliția Municipiului Sibiu, în 6 mai, cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 13:40, în timp ce se afla pe bulevard Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un bărbat i-ar fi sustras din mână telefonul mobil. În urma plângerii depuse de persoana vătămată, la nivelul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt. Imaginile de pe camerele de supraveghere instalate într-un mijloc de transport în comun surprind persoana bănuită de săvârșirea faptei.

Până în prezent, persoana în cauză nu a fost identificată. Cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugați să contacteze telefonic Secția nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, pe numărul de telefon 0269/212260.  

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gicu

Acum 1 an

O fi vreun special, unu de-ala de a iesit la 45 de ani la pensie militara speciala, de-ala de a luat mita toata viata ... nu-i ajunge pensia de 10.000 ron net pe luna
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus