Duminică,
13.06.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Astrid Fodor: ambasadorul României în Cuba dorește să cheme de acolo turiști la Sibiu

Astrid Fodor: ambasadorul României în Cuba dorește să cheme de acolo turiști la Sibiu

În amintirea summit-ului european de la Sibiu, din 2019, primarul Sibiului anunță că s-a întâlnit cu fosta directoare de presă a Ministerului Afacerilor Externe. Acum, ambasadoare în Cuba.

"Am primit astăzi vizita Ambasadorului României în Cuba, doamna Teodora Mircea. A fost o plăcere să o revăd pe dna Ambasador Mircea cu care am colaborat foarte bine în 2019 în pregătirea Summit-ului european din 9 mai, găzduit de Sibiu. Pe atunci deținea funcția de director al Direcției de Presă din Ministerul Afacerilor Externe și am apreciat profesionalismul cu care a coordonat atribuțiile care i-au revenit în acest eveniment important pentru România și pentru Sibiu. M-am bucurat că doamna Ambasador și-a exprimat dorința ca, în promovarea României în Cuba, să includă și Sibiul, ca destinație turistică și culturală, dar și ca locație economică de succes și vom continua să colaborăm în acest sens", a scris Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, pe pagina de Facebook a Primăriei.

Vizualizari: 774

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus