Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Astrid Fodor: „Curând se vor umple toate piețele Sibiului”

Astrid Fodor: „Curând se vor umple toate piețele Sibiului”

Astăzi, studenții sibieni din anii terminali au fost sărbătoriți cu ceremonia festivă Gaudeamus, în Piața Mare. Prezentă la ceremonie a fost și primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, care a ținut să precizeze faptul că prin acest eveniment orașul se îndreaptă spre normalitate și i-a felicitat pe absolvenți pentru toate eforturile depuse în ultimul an.

„Faptul că ne aflăm astăzi, aici, în Piața Mare, să sărbătorim împreună încheierea anului universitar este o mare bucurie. Este un semn că Sibiul se îndreaptă spre normalitate, este începutul normalității vieții noastre culturale. Curând se vor umple toate piețele Sibiului cu viață, toate instituțiile culturale și cred că cu toții de-abia am așteptat acest lucru. Noi, de fapt, astăzi, reluăm o tradiție care a fost instituită cu mulți ani în urmă, dar care, din păcate, a fost întreruptă de pandemia Covid 19. A fost un an greu, dumneavoastră v-ați desfășurat cursurile online și sunt conștientă că v-a lipsit contactul cu profesorii, socializarea cu colegii. Consider că ce a fost mai greu a trecut și acum pășim spre o altă etapă pe care ne-o dorim cu toții, să fim sănătoși și să începem anul în alte condiții”, a spus Astrid Fodor.

Totodată, aceasta le-a urat absolvenților succes pe mai departe și  și-a exprimat aprecierea atât pentru eforturile acestora, cât și pentru ale cadrelor didactice, având în vedere situația dificilă din ultimul an.

„Cu siguranță toți așteptați să spuneți rămas bun acestui an și să vă îndreptați privirea către anul care vine, un an care sperăm să înceapă și să se desfășoare în condiții de normalitate.  Până când începe noul an pentru unii dintre dumneavoastră urmează o sesiune de examene, pentru alții prezentarea la un loc de muncă, iar pentru alții o vacanță de vară.  În ceea ce privește sesiunea de examene, vă doresc să aveți cu toții rezultate foarte bune, în ceea ce privește locul de muncă, sper să fiți mulțumiți și să aveți rezultate cât mai bune, iar în ceea ce privește vacanța de vară, vă doresc să vă relaxați, să vă întâlniți cu prietenii fizic, nu online, pe rețelele de socializare, să faceți ceea ce vă place, să profitați de aceste momente de respiro, dar bineînțeles cu responsabilitate și respectând regulile în funcție de ceea ce vor hotărî guvernanții. Înainte de a încheia vreau să vă felicit pentru efortul pe  care l-ați depus, cadre didactice și studenți, pentru a continua studiile în aceste condiții dificile, neobișnuite. Dar ați reușit, dovadă că vă aflați aici, ca absolvenți. Eu vă doresc să aveți succes la examene, o vacanță  frumoasă și să ne revedem cu bine la toamna studențească”, și-a încheiat aceasta discursul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Cora, lasse uns!

Acum 2 ani

Doamna Fodor, apostolul masacrarii spatiilor verzi! Se vor umple toate golurile dintre blocuri cu alte blocuri, casele vechi si frumoase vor fi inlocuite de blocuri, iar spatiile verzi se vor umple de gradini de betoate, borduri si ciment! Scarba infinita!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus