Luni,
17.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Doar elevi din Cristian și Marpod mai învață on line. Alți 78 de copii se întorc, de mâine, la școală

Doar elevi din Cristian și Marpod mai învață on line. Alți 78 de copii se întorc, de mâine, la școală

Având în vedere incidența afișată astăzi pe site-ul Prefecturii Sibiu, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu a transmis către C.J.S.U. Sibiu propunerea ca vineri, 11.06.2021, un număr de 78 elevi din unitățile de învățământ ce aparțin U.A.T.-ului Arpașu de Jos să se întoarcă la cursuri, deoarece incidența din acest U.A.T. a scăzut sub 1 la mie. 

În urma acestei propuneri înaintate de ISJ Sibiu către CJSU Sibiu, mâine, 11.06.2021, situația scenariilor în care vor funcționa unitățile de învățământ va fi următoarea:

  • scenariul 2 (rata de incidență peste 1 la mie): 4 de unități de învățământ din U.A.T.-urile: Cristian și Marpod – preșcolarii, elevii din ciclul primar și din clasa a VIII-a se vor prezenta la școală cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie;
  • scenariul 1 (rata de incidență cel mult egală cu 1 la mie): 350 de unități de învățământ din restul U.A.T-urilor – toți preșcolarii și elevii vor merge fizic la școală.;

Astăzi, 10 iunie, nu a fost raportat niciun caz de îmbolnăvire COVID în unitățile de învățământ din județul Sibiu.

De la revenirea din vacanța prilejuită de sărbătorirea Sfintelor Paști (miercuri, 05.05.2021), un număr de 6 cadre didactice (2 au desfășurat ore față în față) și 5 preșcolari și elevi (2 dintre ei a participat la cursuri) au fost depistați pozitivi la virusul SARS-CoV-2.

Vineri, 11 iunie, în județul Sibiu un număr de 152 elevi (0,24%) vor desfășura orele în sistem online.

Sursa foto: Arhiva TS

 

 

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus