Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Când se redeschid ștrandurile din Sibiu și Cisnădie

Când se redeschid ștrandurile din Sibiu și Cisnădie

Săptămâna viitoare sibienii și cisnădienii vor putea merge să se răcorească la ștrand, dacă ploile se vor opri.

Programată inițial pentru acest week-end, deschiderea oficială a ștrandului Aqua Fun – singurul din municipiul Sibiu, a fost amânată pe săptămâna viitoare din motive meteorologice. Zilele acestea întreg județul nostru se află sub incidența unei avertizări de tip cod galben de ploi torențiale și vijelii.

”Noi am început pregătirile de câteva săptămâni și suntem aproape gata, dar nu ne lasă vremea să deschidem. Degeaba deschidem dacă plouă că nu vine nimeni. Sperăm ca săptămâna viitoare vremea să se îndrepte, după cum arată prognozele, și să putem declara oficial sezonul deschis”, au declarat pentru Turnul Sfatului reprezentanții ștrandului din Sibiu.

Cât privește prețurile de acces și tarifele practicate, conducerea Aqua Fun spune că ele nu vor fi modificate față de acum doi ani, anul trecut ștrandul fiind închis din cauza pandemiei.

De partea cealaltă, primăria Cisnădie a anunțat astăzi că ștrandul Măgura se va deschide oficial în data de 26 iunie.

”Programul va fi de luni până duminică, începând cu ora 10.00 până la orele 20:00. Tarifele de intrare rămân la fel ca și în anii trecuti: 10 lei/zi/adult, 5 lei/zi pentru copii, elevi şi studenţi. Pentru cei care doresc să închirieze un şezlong, preţul este de 5 lei/zi, iar pentru o umbrelă, cei care vor să se pună la adăpost de soare vor plăti tot 5 lei/zi”, a transmis primăria Cisnădie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 4922

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus