Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
15°C

Ce facem în weekend? Participăm la spectacole în aer liber și mergem la cinema

Ce facem în weekend? Participăm la spectacole în aer liber și mergem la cinema

Weekened-ul acesta aduce la Sibiu mai multe evenimente de care ne putem bucura. Mergem la concerte, vedem filme, participăm la ateliere, mergem la picnic sau ieșim la diferite petreceri organizate de localurile din oraș.

Vineri, 25 iunie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

În acest weekend la Sibiu, în Piața Habermann se desfășoară Festivalul Internațional HermnanstadtFest – ediția a 9-a. Evenimentul își propune să readucă în atenția concurenților, profesorilor și părinților din țară și străinătate orașul Sibiu ca o adevărată capitală culturală europeană printr-o ediție. Detalii suplimentare găsiți aici.

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Familia Bigfoot”, „Mortal Kombat”, „Raya si Ultimul Dragon”, Godzilla vs. Kong” „Furios și iute 9” sau „Tom și Jerry” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

De la ora 17, Logiscool Sibiu organizează o lecție demonstrativă gratuită. Detalii găsiți aici.

 

Sâmbătă, 26 iunie

De la ora 15:30, biciclete Cochete, Muzeul Astra și IA sibiu vă invită la evenimentul „Biciclete cochete pedalează în IE la Ziua IEI Sibiu. Informații găsiți aici.

La Muzeul Astra se desfășoară evenimentul „Cosițe împletite la Muzeul Astra”. Mai multe informații  găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Tot la Muzeul Astra, în acest weekend, se sărbătorește Ziua Universală a Iei

De la ora 16 sunteți așteptați pe terasa Mango Summer Garden Sibiu pentru a vă putea bucura de un eveniment cu muzică electronică. Informații suplimentare găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Duminică, 27 iunie

De la ora 7:15 sunteți invitați la un picnic în Cindrel, pe plaiurile Tilișcăi. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 11, Teatrul Gong prezintă aventurile lui Pinocchio, spectacol recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Cotton Pub vă invită să participați  de la ora 12, într-o atmosferă relaxantă la o după amiază pe terasa localului. Informații găsiți aici.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus