Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Robert Fotache este noul manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu

Robert Fotache este noul manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu

De joi, 1 iulie, Robert Fotache va fi noul manager interimar al Spitalului Clinic Județean Sibiu. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Consiliului Județean Sibiu. Acesta ocupa funcția de director administrativ al spitalului din august 2016. Interimar va rămâne pe perioadă de maxim șase luni.  

„Începând cu data de 1 iulie 2021, domnul Robert Nicolae Fotache se numește în funcția de manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pe o perioadă de maximum 6 luni sau până la revocarea unilaterală din funcție.

Robert Fotache ocupă funcția director administrativ al Spitalului Județean Sibiu din data de 12 august 2016”!, transmit reprezentanții CJ Sibiu. 

Vă reamintim faptul că, în urmă cu puțin timp, a avut locul un concurs pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean, dar niciuna din cele trei candidate care și-au depus dosarele nu a promovat acest examen, spitalul rămânând fără manager. Florin Neag, cel care era manager în perioada concursului și-a continuat interimatul, dar și-a depus dosarul și a câștigat concursul pentru postul de manager la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Pe de altă parte, inerimatul său s-ar fi sfârșit pe data de 10 iulie. 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

5 comentarii

Kramnik

Acum 2 ani

Mult succes, d-lui Fotache ! Sper ca prin activitatea lui sa-si onoreze numele.
Raspunde

Popoviciu

Acum 2 ani

Povestea este veche cu acest individ Fotache Nicolae care bineînțeles că a avut de la bun început până la acest moment avânt politic să ocupe funcția de director administrativ în cadrul spitalului județean de ani buni. A fost și este protejat de partid și astefel interesele PNL în această instituție sanitară sunt permanent asigurate, fie că e vorba de coordonare, contracte, politici de angajări și funcții, numiri pe funcții fără concurs (a se observa gradele de rudenie din aparatul administrativ și nu numai)etc. Substituirea criteriilor bazate pe merit cu cele întemeiate pe considerente politice în procesul de selecţie, promovare și recompensare a conducatorilor de instituții publice este o reminiscență comunistă și nu va dispărea curând! Principiile pe baza cărora funcţionează instituțiile publice vitale comunității sunt profesionalismul,neutralitatea politică şi tratamenul egal aplicat beneficiarilor (cetăţenilor). Indivizii care sunt promovați pe funcții de conducere în instituții publice pe criterii politice (vicepreședinte PNL?!) în cursul activităţii acestora le sunt impuse activităţi care favorizează (sau defavorizează) persoane sau grupuri de persoane datorită apartenenţei politice.
Raspunde

Un sibian

Acum 2 ani

spaga sa curga!
Raspunde

Birtu

Acum 2 ani

Cind Fotache . cind Fu Tica.
Raspunde

Lilu

Acum 2 ani

Doamnei Primar Astrid Fodor nu-i plac concediile plicticoase a lui Iohannis
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus