Luni,
20.09.2021
Ploi Scurte
Acum
12°C

Șofer amendat cu 2.000 de lei după ce a trecut cu tractorul pe drumul proaspăt asfaltat

Șofer amendat cu 2.000 de lei după ce a trecut cu tractorul pe drumul proaspăt asfaltat

Un bărbat de 50 de ani a fost amendat cu 2.000 de lei de polițiștii locali din Avrig, după ce a trecut cu tractorul peste o porțiune de drum proaspăt asfaltată, de pe Strada Samuel Brukenthal.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, circula aseară, în jurul orei 20:30, cu un tractor, dinspre Strada Joagărului spre Sticla și, deși intersecția era blocată cu utilaje până la finalizarea lucrărilor de asfaltare, a ignorat restricțiile și a traversat peste asfaltul proaspăt turnat.

„Fapta constituie contravenție, conform articolului 21 din HCL 64/2019, privind interzicerea accesului autovehiculelor în zonele restricționate temporar pentru realizarea unuor lucrări și se pedepsește cu amendă contravenținală, cuprinsă între 1000 și 2000 de lei”, a declarat inspectorul Constantin Petre, șeful Serviciului de Poliție Locală Avrig.

Sursa: Facebook/Primăria Orașului Avrig

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Dfghdgh

Acum 2 luni

la cati mai multi amendati dar mai ales daca iasa in drumul sfaltat fara sa curete tractorul sau utilajele de pamant si mizerie...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus