Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Sibiancă de 15 ani dusă cu forța la spital să facă avort

Sibiancă de 15 ani dusă cu forța la spital să facă avort

O minoră în vârstă de 15 ani din Cisnădie a fost dusă cu forța de tatăl ei la spitalul din Sibiu să facă avort, după ce a descoperit că era însărcinată cu un băiat de 16 ani din Avrig. Atunci când cei trei s-au întâlnit în fața policlinicii Spitalului Județean, situația a degenerat, încheindu-se cu intervenția poliției. 

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov a fost direcționat de Poliția Sibiu pe strada Bâlea, unde a fost sesizat un conflict între trei persoane. Ajunși la fața locului, jandarmii au constatat că se aplanase conflictul, însă persoanele implicate au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, explică Floriana Picioiu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei. 

Din primele cercetări, s-a concluzionat că altercația a pornit de la faptul că o fată de 15 ani era însărcinată în șase săptămâni, motiv pentru care tatăl ei a dus-o la Policlinica Spitalului Județean, cu gândul să o convingă să avorteze. Acolo s-au întâlnit însă și cu iubitul fetei, un băiat de 16 ani din Avrig, care, conform surselor, ar dori să recunoască copilul.

Tânăra nu a dorit să se întoarcă acasă cu tatăl ei, după calmarea spiritelor, preferând să meargă într-un centru de primire minori. Întrucât între fata din Cisnădie și băiatul din Avrig este o diferență de vârstă de doar un an, potrivit autorităților, actul sexual dintre cei doi nu este considerat act penal, motiv pentru care nu au fost luate acțiuni legale.

Jandarmii au sesizat reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, care s-au asigurat ca fata să ajungă în centru și vor face anchete sociale în acest caz.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 18038

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ombl

Acum 2 ani

decadere din exercitiul drepturilor parintesti!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lolita

Acum 2 ani

Total de acord! Ce parinte inconstient... Acesta este pericolul cu care se confrunta familia traditionala!!! Pai daca bunul Dumnezeu a vrut sa fie asa, e cioplit in piatra FARISEILOR! /s
Raspunde

John doe

Acum 2 ani

Daca au simtit nevoia sa faca scandal pe strada, intreb pentru un prieten - erau cetateni model, doar mai bronzati, neintelesi si neacceptati?
Raspunde

Kokos

Acum 2 ani

Asta se intampla daca psd+haur+pnl+udmr se opun educatiei sexuale in scoli!
Raspunde

2cents

Acum 2 ani

Inca o mostra de intelepciune marca "mintea kokosului". Nu cumva deja ati evaluat si prezenta si absentele de la scoala ale celor doi cand va avantati sa declarati asa ceva? Genul asta de elev/eleva trag chiulul in stil mare de la scoala. De aia si au timp de astfel de "experimente" si eventual parintii au impresia ca ei sunt la scoala in acest timp... Desigur, dupa mintea kokosului absenteistii vor invata educatie sexuala daca elevii care respecta programul scolar vor primi mai multa educatie sexuala. Probabil prin telepatie...
Raspunde

Munteanu

Acum 2 ani

Vedeti de ce e nevoie de educatie sexuala in scoli? Baiatul recunoaste copilul, dar ce-i poate oferi? El este inca un copil, cred ca abia se trezeste dimineata... Vai steaua lor.... Nici parintii nu discuta cu copiii lor... Stiu doar sa ia masuri drastice...
Raspunde

Contra

Acum 2 ani

Daca a deschis cutia cu maimute...
Raspunde

Un cititor

Acum 2 ani

Părinte inconștient! Nu-i destul că n-a reuțit să-și educe și să-și supravegheze fiica, acuma vrea să ia viața unui copil care nu are nicio vină.

Raspunde

Un Taietor De Frunze La Caini

Acum 2 ani

Astia moralistii... cu educatia sexuala... oare cati dintre voi ati fi fost nascuti sa comentati prostiile ce le scoateti din voi, daca parintii vostrii ar fi avut educatia sexuala ?!?! Ia, raspundeti-va singuri la intnrebarea asta. Ca evident astia cu morala de genul asta, sunteti niste greseli... nu cred ca v-o dorit cineva, sincer.
Raspunde

Contra

Acum 2 ani

Acum intreb si eu ca ardeleanu: pana la urma a facut sau n-a facut avort?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus