Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Vinfest revine la Sibiu  – Vinuri cu ștaif și zeci de food truck-uri te așteaptă în Parcul Tineretului

Vinfest revine la Sibiu  – Vinuri cu ștaif și zeci de food truck-uri te așteaptă în Parcul Tineretului
  • Vinfest are loc în acest an într-o locație nouă și mai îmbietoare. Cele mai galonate crame vin în Parcul Tineretului, în perioada 8-11 iulie.
  • Șaisprezece food truck-uri te îmbie să le treci pragul și să deguști mâncărurile special pregătite în ”Street Food Park” – Vinfest.

După doi ani de pauză VINFEST revine la Sibiu cu o a patra ediție dedicată desigur și în acest an vinului, cel care este sărbătoritul evenimentului unic care are loc în Parcul Tineretului.

Nouă producători de vinuri și multe alte surprize, vă așteaptă timp de patru zile între 8-11 iulie. Toate zonele viticole importante sunt reprezentate la evenimentul organizat în premieră în parcul din apropierea centrului Sibiului.

Vor fi prezenți cei de Wine Not, Histria, Domeniile Urlați - Dealu Mare, Villa Vinea, Jidvei, Avincis, Vinarte, Corcova și Crama Pandora.

Street Food Park cu mâncăruri delicioase

Vinfest vine cu o surpriză pentru gurmanzi și îi invită să își ”testeze” gusturile la ’’Street Food Park’’.  

Răsfățul culinar aduce laolaltă, în acest an, șaisprezece food truck-uri cu zeci de specialiști în arta gastronomică stradală, gata să dezlănțuie papilele gustative ale sibienilor și turiștilor. Te așteaptăm să deguști din preparatele lor, în parcul Tineretului, în perioada 8-11 iulie.

Acolo veți găsi parcați și pregătiți să vă întâmpine cu mâncăruri și deserturi bune pe cei de la Gastro, La Strada Gyros, Bistro del Puerto, Plescavița Van, Cherhanaua Urbană, Cicken Cone, Bătrânu Sas, Atelier de Paste, Mexican Bizness, Romanian Burger, Mr. Cannoli, Sucre, Famous Waffles, D'ale Gustului, Wrapp & Roll  și Olha Coffee.

’’Am decis să aducem un plus ediției din acest an și am acordat o atenție și mai mare laturei culinare. Invităm sibienii să se delecteze cu produsele preparate la cele șaisprezece food-truck-uri participante’’, mai spun organizatorii.

Muzică faină cu mixuri ”pe sprânceană”

Pentru că vinul și mâncarea bună merg bine cu o muzică aleasă cum se cuvine, aducem la Vinfest DJ care să întrețină atmosfera cu cele mai bune și potrivite mixuri.

Alex Zara, FunkyDrop, Rareș Luca și NOPAME, vor fi la ”butoane” în cele patru zile de festival.

Acces liber în limita locurilor disponibile

Dată fiind actuala situație sanitară din România, accesul persoanelor în spațiul de eveniment va fi permis în limita locurilor disponibile, respectiv maxim 2.500 de persoane în același timp în locație.

Toate acțiunile și activitățile vor respecta normele de distanțare fizică de 2 metri impuse de legislația în vigoare. De asemenea accesul persoanelor va fi permis doar în urma unui triaj epidemiologic .

Este permis accesul în incinta evenimentului doar a persoanelor a persoanelor care se află în una dintre următoarele situații:

  1. a) sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  2. b) prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
  3. c) prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;
  4. d) se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Pentru cei care nu se regăsesc în nici una dintre cele patru variante, există și soluția efectuării unui test test antigen rapid, la intrarea în arealul evenimentului.

„Vinfest” este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu și organizată de Asociația Sibiul de Odinioară.

Parteneri de eveniment: AEA Medical, Bakyard

Evenimentul este susținut de Magnolia Residence.

Parteneri media: Ora de Sibiu, Turnul Sfatului, Tribuna, Sibiu100%, Mesagerul de Sibiu, Știri de Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

B-utoru2 :D

Acum 2 ani

de n-ar fi subvaferele elea...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus