Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Ce facem în weekend? Degustăm vinuri și mergem la concerte în aer liber

Ce facem în weekend? Degustăm vinuri și mergem la concerte în aer liber

Weekend-ul acesta se anunță unul plin de evenimente la Sibiu. Mergem la cinema, participăm la ateliere de creație,  mergem la concerte și la expoziții și întâmpinăm personajele colectării selective în Parcul Sub Arini.

Vineri, 9 iulie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

În parcul Tineretului, în acest weekend are loc Vinfest. Vinuri de la crame prestigioase din România și nu numai, aromate cu muzică bună și cu mâncăruri  special pregătite vă așteaptă la cea de a 4-a ediție a Vinfest. Detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

De la ora 20, în Parcul Măgura Cisnădie concertează Concert Radu Nechifor alături de Filarmonica de Stat Sibiu. Informații suplimentare găsiți aici.

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Jaful Secolului”, „Văduva Neagră”, „Ghici cine mai vine la cină”, „Spiral: Urmatorul Capitol Saw”„Furios și iute 9” sau „Drumul Terorii” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

La Casa Albastră puteți admira expoziția lui Mircia Dumitrescu, artistul care poposește la Sibiu în cadrul unei expoziții dedicate împlinirii a 80 de ani. Expoziția face parte dintr-o serie amplă de expoziții Mircia Dumitrescu ce au avut loc la Muzeul Național Cotroceni, Biblioteca Academiei Române, iar în toamnă va fi organizată la Muzeul Național de Artă al României. Informații găsiți aici.

Sâmbătă, 10 iulie

La Muzeul Astra se desfășoară evenimentul „Respiră cultură! ASTRA Multicultural”. Evenimentul aduce ateliere interactive, muzică și dansuri, meșteșuguri tradiționale și un maraton gastronomic. Detalii găsiți aici.

De la ora 10, personajele colectării selective ajung în parcul Sub Arini în cadrul celei de a doua ediții a proiectului „Ne jucăm și curățăm”. Mai mute detalii găsiți pe pagina de facebook a evenimentului. 

Tot de la ora 10, are loc gala de deschidere a festivalului Carl Filtsch. Mai multe informații găsiți aici.

Duminică, 11 iulie

Începând din 11 iulie, la Muzeul Astra poate fi vizitată Expoziția ,,Africa lui Franz Binder”. Informații detaliate găsiți aici.

Tot duminică, la Mândra se organizează Ziua Lavandei. Detalii găsiți aici.

De la ora 15, Moara Veche-Asociația Hoșman Durabil organizează un atelier în care peisajul va fi ocupat de puii de pasăre și de părinții care aduc mâncare pentru ei. Detalii suplimentare găsiți aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus