Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
8°C

VIDEO - Accidentul în care patru persoane și-au pierdut viața, suprins de camera video

VIDEO - Accidentul în care patru persoane și-au pierdut viața, suprins de camera video

Accidentul de vineri dimineață din Sibiu, în urma căruia patru persoane și-au pierdut viața, a fost înregistrat video de un alt participant la trafic.

După cum se poate vedea în imagini, șoferul Daciei Duster a ieșit de pe Calea Șurii Mici, în intersecție, fără să se asigure corespunzător, mașina fiind lovită în plin de TIR.

Din păcate, în urma impactului toți cei patru ocupanți ai mașinii au murit. Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, este vorba despre două cupluri: un bărbat de 71 de ani din Prahova cu soția sa de 69 de ani, precum și un bărbat de 64 de ani din Brașov cu soția de 63 de ani.

Sursa video: Marian Stoica

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 58684

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Anusoiu

Acum 2 ani

Sa se faca drq un sens giratoriu acolo...daca n-ai "kay" nici o sansa sa iesi de pe drumul hotilor...
Raspunde

FlorinT

Acum 2 ani

Semnul acela de cedeaza trecerea de pe dreapta sigur nu e conform. E sters si prost vizibil. E de investigat si acest aspect.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus