Joi,
06.10.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Poliția Locală: 556 de autoturisme ridicate în ultimele trei luni. 1.090 de procese verbale sunt în executare silită de la începutul anului

Poliția Locală: 556 de autoturisme ridicate în ultimele trei luni. 1.090 de procese verbale sunt în executare silită de la începutul anului

Din 1 aprilie 2021, până în 30 iunie, echipajul de ridicări auto a desfășurat 831 de intervenții, dintre care, în 556 de cazuri autoturismul a fost ridicat și transportat la locul de depozitare, anunță Poliția Locală într-un raport pe ultimele trei luni. În 16 cazuri, autoturismul a fost restituit proprietarului la fața locului, acesta fiind de acord cu plata contravalorii de ridicare, iar în 182 de cazuri utilizatorul vehiculului s-a prezentat până la inițierea operațiunii de ridicare, acesta fiind amendat fără măsura complementară de ridicare auto. 18 autoturisme au fost ridicare de pe domeniul public fiind considerate abandonate, iar în 59 de cazuri mașinile au fost doar mutate pentru a se permite desfășurarea unor lucrări edilitare, se mai arată în raport.

În total, în aceste trei luni, polițiștii locali au aplicat 2.830 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 1,030 de milioane de lei. În primele trei luni ale anului s-au mai adunat 719 procese verbale întocmite de polițiștii locali, în sumă de 188.887 de lei. Au fost trimise către Serviciile de Executare Silită 1.090 de procese verbale în sumă de 514.487 de lei.

În această perioadă s-au efectuat controale în vederea identificării imobilelor neîntreținute, situate în zona protejată istoric și s-au aplicat 25 de somații și 33 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 16.500 de lei pentru nerespectarea obligațiilor ce revin proprietarilor imobilelor, respectiv lucrări de întreținere, reparare și conservare.

În privința acțiunilor privind prevenirea răspândirii virusului SARS CoV-2, au fost aplicate în aceste trei luni 176 de sancțiuni, în sumă totală de 78.650 de lei.

Polițiștii locali au surprins în trafic, pe raza municipiului, 64 de vehicule cu tracțiune animală, fiind acordate amenzi în valoare de 17 mii de lei. Pentru combaterea fenomenului de vagabondaj și cerșetorie s-au acordat 209 de sancțiuni contravenționale în sumă totală de 59.560 de lei.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Kramnik

Acum 1 an

Pentru 2830 de amenzi in 3 luni , pur si simplu nu se justifica un numar de 120 de politisit locali in Sibiu . Pentru 3 luni de activitate ar veni in medie ca un politist local ar ar da o sanctiune la 3 zile de munca . Asta da serviciu! Doua zile freci menta si in a treia zi dai o amenda la o cersetoare care oricum nu o va plati. Sunt curios ce salarii au , datele nu sunt publice , dar banuiesc ca nu sunt departe de Politie . Oricum un sofer la Primarie are peste 5500 RON net deci probabil ca si boactarii ar fi tot pe acolo. Foarte frumos !
Raspunde

Paraziti

Acum 1 an

Cum va puteti lauda cu asa ceva? Daca faci un calcul nu iese nici macar o masina pe zi...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus