Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
16°C

Sibian reținut de Poliție după ce a înșelat mai mulți oameni mințind că le închiriază același apartament

Sibian reținut de Poliție după ce a înșelat mai mulți oameni mințind că le închiriază același apartament

Polițiștii sibieni au reținut la finalul săptămânii trecute un sibian în vârstă de 44 de ani acuzat că a mințit mai mulți oameni că le închiriază aceeași locuință. După ce lua banii de avans amenința victimele să nu depună plângere.

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu anunță că în data de 23 iulie polițiștii Secției Nr. 1 de Poliție Urbană Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 44 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și amenințare.

”Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în zilele de 8, respectiv 16 iulie, prin intermediul unei rețele de socializare, ar fi abordat două persoane care își exprimaseră intenția de a închiria o locuință. Sibianul le-ar fi prezentat, pe rând, locuința sa și ar fi închiriat cu fiecare dintre părțile vătămate antecontracte, încasând sumele de 2.100, respectiv 1.000 de lei, fără a pune în executare obligațiile contractuale privind predarea apartamentului”, au explicat polițiștii sibieni.

De asemenea, sibianul ar fi amenințat una dintre victime cu acte de violență pentru a-și retrage plângerea depusă.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 23 iulie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar la data de 24 iulie, procurorul de caz a dispus față de sibian aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției Nr. 1 de Poliție Urbană Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Vizualizari: 986

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus