Luni,
20.09.2021
Innorat
Acum
12°C

Cîţu: Am aprobat măsurile de relaxare a restricţiilor de la 1 august; nu se relaxează foarte mult, multe sunt menţinute

Cîţu: Am aprobat măsurile de relaxare a restricţiilor de la 1 august; nu se relaxează foarte mult, multe sunt menţinute

Guvernul a aprobat măsurile de relaxare, de la 1 august, a restricţiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, a anunţat, miercuri, premierul Florin Cîţu.

"Am aprobat măsurile de relaxare a restricţiilor de la 1 august. Relaxare este un cuvânt puternic astăzi, pentru că nu se relaxează foarte mult aceste măsuri, multe dintre ele sunt menţinute. Aş menţiona activităţile cultural-artistice şi de divertisment organizate în spaţii deschise cu participarea a cel mult 75.000 de persoane în localităţile cu incidenţă mai mică sau egală cu 2 la mia de locuitori. Condiţie foarte importantă - participanţii trebuie să fie vaccinaţi, trecuţi prin boală sau testaţi", a precizat Cîţu, citat de Agerpres, după şedinţa de Guvern.

El a spus că vor fi permise competiţiile sportive în spaţii închise sau deschise cu spectatori până la 75% din capacitatea maximă a spaţiului, cu asigurarea a minim un metru între persoane şi dacă incidenţa în localitate este mai mică sau egală cu 2 la mia de locuitori.

"Activităţile din baruri, cluburi, discoteci şi săli de joc până la capacitatea maximă a spaţiului permisă în intervalul orar 5,00 - 2,00, în cazul în care incidenţa este mai mică sau egală cu 2 la mia de locuitori. Nu s-a schimbat ora 2,00, în cazul în care incidenţa este sub sau egală cu 2 la mie", a explicat prim-ministrul.

Vizualizari: 1614

Comentarii

2 comentarii

Loredan Corelianu

Acum 1 lună

Cei care nu se vaccineaza trebuie inchiso in case sau in comunitati separate, penttu a nu altera viata celor normali la cap, care au inteles beneficiile vaccinului! Mie nu imi convine sa risc sa ma intalnesc cu un nevaccinat, chiar daca e din familia mea!
Raspunde

Bogumil Agușteriței

Acum 1 lună

Multumita lui Catu, Turcan si tuturor jagardelelor din acest partid odios care angajeaza pe mii de euro lunar toate coarfele borate, peste 3 ani, PSD+AUR vor lua 70% din voturi!Cum sa il votezi pe microbul asta ca presedinte???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus