Miercuri,
10.08.2022
Ceata
Acum
19°C

Premieră națională în Șelimbăr: S-a lansat serviciul de livrare al documentelor în căsuță poștală

Premieră națională în Șelimbăr: S-a lansat serviciul de livrare al documentelor în căsuță poștală

Un serviciu asemănător celui folosit de unele magazine online sau firme de curierat, în alte state europene, poate fi folosit acum de cetățenii comunei Șelimbăr, în relația cu administrația locală.

Comuna Șelimbăr a anunțat astăzi lansarea serviciului public Docubox, prin care documente necesare în relația cu administrația locală pot fi primite sau transmise, la orice oră din zi sau din noapte, prin intermediul unei căsuțe poștale. Sistemul, unic în țară, este implementat prin programul ”CityManager” de digitalizare a administrației locale.  ”Cetățenii pot accesa secțiunea Docubox de pe site-ul oficial al Primăriei, unde vor selecta formularul necesar, îl vor completa electronic și îl vor transmite. Înregistrarea formularului se va prelucra, se va confirma, apoi cetățeanul va fi notificat când poate depune/ridica documentele în original de la Docubox, utilizând un cod numeric sau un QRCode unic. Căsuța poștală este instalată în curtea Primăriei Șelimbăr, anunță administrația locală”, anunță Primăria Șelimbăr. ”Digitalizarea Comunei Șelimbăr continuă și putem spune cu mândrie că oferim servicii moderne, accesibile cetățenilor noștri. Nu am făcut un slogan din digitalizare, putem vorbi fără modestie de realitate. Le mulțumesc tuturor locuitorilor comunei pentru că accesează și folosesc în mod curent serviciile electronice pe care noi am propus-o în interacțiunea cu locuitorii”, a declarat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus