Duminică,
03.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Baschetul revine la Sala Transilvania, la începutul lunii septembrie

Baschetul revine la Sala Transilvania, la începutul lunii septembrie

BC CSU Sibiu revine în fața suporterilor, în avanpremiera competițiilor oficiale, cu Memorialul Tordai 2021, turneu de pregătire care va avea loc în 5 și 6 septembrie 2021, la Sala Transilvania. Alături de echipa sibiană vor participa: SCM Craiova, SCM Timișoara și SCM Miercurea Ciuc. Partidele vor fi transmise LIVE pe DigiSport.

Lotul BC CSU Sibiu pentru sezonul 2021/2022 va evolua, în premieră, pe parchetul Sălii Transilvania, în 5 și 6 septembrie. Primele meciuri de pregătire vor avea loc, așadar la Sibiu, cu participarea a încă trei echipe angrenate și în Liga Națională de Baschet Masculin. 

Accesul suporterilor va fi gratuit și va fi permis în baza măsurilor pe care autoritățile sanitare le vor aproba și pe care echipa sibiană le va anunța ulterior. După aceste prime meciuri, CSU Sibiu va participa la Turneul memorial George Ziguli de la Pitești, în 10-11 septembrie.

Programul meciurilor, care vor fi transmise LIVE pe DigiSport, este următorul:

Duminică, 5 septembrie 2021

  • ora 17:00 - SCM Timișoara-SCM Craiova
  • ora 19:4 5- BC CSU Sibiu-SCM Miercurea Ciuc

Luni, 6 septembrie 2021

  • ora 17:00 - Finala mică
  • ora 19:30 - Finala mare

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus