Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
10°C

Învățământul viitorului: Absolvenții Școlii Duale au fost angajați la Marquardt

Învățământul viitorului: Absolvenții Școlii Duale au fost angajați la Marquardt

Compania Marquardt Sibiu a angajat cea de-a cincea generație de absolvenți ai Școlii Duale, după ce aceștia și-au încheiat cei trei ani de pregătire teoretică și practică în această vară.

Nu mai puțin de nouă din cei zece elevi care au făcut practică intensivă în cele două fabrici ale companiei Marquardt au semnat contractele de muncă pentru a continua activitatea ca angajați ai firmei. Opt elevi au semnat contractele în data de 06.08.2021 și au început efectiv activitatea în data de 16.08.2021. Unul dintre elevi, care și-a dovedit abilitățile practice mai rapid, a fost deja angajat de Marquardt încă din luna martie, în timpul celui de-al treilea an de studiu.

După semnarea contractelor, absolvenții și-au început cariera profesională în trei dintre departamente Marquardt, conform specializării fiecăruia: cei cinci electromecanici au început lucrul în departamentele de Mentenanță, iar cei doi sculeri matrițeri și cei doi operatori CNC au trecut la treabă în Tool Shop.

„Pentru al cincilea ani la rând, Școala Duală în compania noastră se dovedește un real succes, sperăm că și alți tineri să apeleze în viitor la această formă modernă de învățământ”, a declarat Alin Cărăvan, tutorele de practică al elevilor de învățământ dual care fac practica la Marquardt Sibiu.

Alți 37 de elevi urmează stagii de practică în cadrul programului Școala Duală la Marquardt în cadrul celor 3 ani de studiu (11 elevi în clasa a XI-a; 12 elevi în clasa a X-a; 14 elevi în clasa a IX-a).

Vizualizari: 1065

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus