Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Un centru de vaccinare din Sibiu își suspendă temporar activitatea

Un centru de vaccinare din Sibiu își suspendă temporar activitatea

Centrul de vaccinare Platforma Industrială Continental și Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria își suspendă temporar activitatea, anunță Direcția de Sănătate Publică Sibiu.

În acest centru se administra vaccinul produs de compania Pfizer-BioNTech. În județul nostru rămân active pentru vaccinarea populației împotriva Covid-19 un număr de 10 centre:

·      două în municipiul Sibiu

·      două în municipiul Mediaș

·      câte un centru în Șelimbăr, Agnita, Avrig, Cisnădie, Dumbrăveni și Tălmaciu.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Sibiu s-au administrat 254.408 doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, în cadrul etapei I și etapei a II-a din Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 în România. Până la momentul de față au fost imunizate, în total, 134.268 persoane cu prima doză de vaccin și 120.140 persoane cu cea de-a doua doză.

În ultimele 24 de ore au fost vaccinate 247 persoane împotriva Covid-19.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus