Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

BC CSU Sibiu a câștigat Memorialul Tordai 2021

BC CSU Sibiu a câștigat Memorialul Tordai 2021

Memorialul Tordai s-a încheiat cu victoria echipei sibiene de baschet, în finala mare a turneului, disputată în compania celor de la SCM Timișoara, scor 88-70. Podiumul Memorialului a fost completat de SCM Craiova care a învins în finala mică echipa din Miercurea Ciuc, scor 72-57. 

În finala mare a memorialului, BC CSU Sibiu a condus pe toată durata partidei, reușind să se distanțeze chiar și la 31 de puncte.  La finalul partidei, Dan Fleșeriu a declarat: 

„Au fost două meciuri puțin mai devreme decât mi-aș fi dorit, dar turneul din Spania la care vom participa ne-a forțat să ținem Memorialul Tordai mai devreme. Au fost două meciuri bune, primul, cu Miercurea Ciuc, să zicem, mai ușor, dar cu Timișoara am avut un meci foarte bun. Am jucat bine, am făcut apărare bună și cred că, dacă vom face la fel și în meciurile care urmează, vom avea și rezultate bune. Nu mai avem o echipă atletică si apărarea ar putea suferi din acest punct de vedere, dar sperăm să putem compensa cu inteligența și cu dorința de joc a celor care fac parte din echipa noastră, în acest sezon. Nu pot spune decât că sunt mulțumit de primele două meciuri, doar că ne așteaptă un sezon extrem de greu și aștept mult mai mult de la băieți”.

Din partea sibienilor s-au evidențiat Evan Fitzner care a încheiat meciul cu 18 puncte, 2 recuperări, urmat de Lucas Tohătan cu 15p, 8 assist-uri și 2 recuperări. Monyea Pratt a fost aproape de triple double cu 13p, 9 rec., 8 assist-uri, în 29 de minute jucate. Tanner McGrew a încheiat cu 12p și 7 rec., Justas Tamulis a totalizat 9p (3/4 de 3p) și 3 rec., Rareș Uță 9p, 5 rec., Mirel Dragoste 5p, 4 asisst-uri și Luca Năstruț 5p, Cristian Cerbu 2p.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus