Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Raluca Morar își reia postul de director la Crucea Roșie Sibiu. „Proiectele demarate de Răzvan în cadrul filialei ne onorează și ne dorim mult să le putem duce la bun sfârșit pe toate”

Raluca Morar își reia postul de director la Crucea Roșie Sibiu. „Proiectele demarate de Răzvan în cadrul filialei ne onorează și ne dorim mult să le putem duce la bun sfârșit pe toate”

Reprezentanții Crucii Roșii Sibiu anunță că, săptămâna viitoare, Raluca Morar va reveni la conducerea filialei după doi ani, perioadă în care a fost în concediu de maternitate.

„Cu emoție și  mare bucurie, începând cu data de 17 septembrie 2021, îmi voi relua activitatea la Crucea Roșie Sibiu pe postul de director. Aș vrea tare mult să-i mulțumesc lui Răzvan Biriș pentru perioada aceasta, una nu ușoară,  în care a preluat atribuțiile mele, cât timp eu am fost în concediu de creștere a copilului.  Proiectele demarate de Răzvan în cadrul filialei ne onorează și ne dorim mult să le putem duce la bun sfârșit pe toate. Mă bucur mult că revenirea mea la Crucea Roșie coincide cu începerea noul an școlar. Cu această ocazie,  aș vrea să le reamintesc celor mai tineri,  că la Crucea Roșie Sibiu, ca în fiecare an,  toamna se numără bobocii și  vor demara înscrierile pentru elevii cu vârsta de minim 16 ani care își doresc să devină voluntari. Detalii pe pagina noastră www.crucearosiesibiu.ro si pe pagina de FB Crucea Roșie Filiala Sibiu”, a declarat Raluca Morar într-un comunicat de presă.

În perioada în care Raluca Morar a fost în de concediu de maternitate, atribuțiile sale de director au fost preluate de Răzvan Biriș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus