Luni,
18.10.2021
Ploi Scurte
Acum
5°C

Ce facem în weekend? Mergem la Guitar Meeting, concert Smiley și la Focus in the city

Ce facem în weekend? Mergem la Guitar Meeting, concert Smiley și la Focus in the city

Weekend-ul acesta este unul plin de evenimente la Sibiu. Mergem la concerte și la cinema, participăm la ateliere de creație și la competiții sportive și mergem la petreceri organizate de diferitele localuri din oraș.

Vineri, 17 septembrie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Aflat la a treia editie, Weinfest Medias 2021 este dedicat sărbatoririi a 100 de ani de Fetească Regală, soi denumit astfel de Ambrosi de la Medias, unul din pionierii replantării Europei la inceputul anilor 1900 cand filoxera a pustiit viile din Europa. Astfel, în acest weekend sunteți așteptați la Mediaș să sărbătoriți cu surprize din lumea vinului, gastronomie, live cooking show, masterclass-uri de vin, expozitii, lansare de carte, si nu doar atat.

Vineri începe Guitar Meeting, de această dată într-o altă locație nouă, la muzeul Astra din Sibiu. Informații suplimentare despre eveniment găsiți aici.

De la ora 18 Backyard vă invită să petreceți o seară cu atmosfera întreținută de Dirty Nano. Detalii despre eveniment găsiți aici.

La ora 17, la Teatrul Gong are loc spectacolul  „Gagaga și alții ca el”. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani  și are o durată de 40 de minute.

Festivalul 25 de ore de teatru non stop ajunge în acest weekend la ediția a 11 a. Programul complet îl găsiți aici.

 

În acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Boss Baby: Afaceri de Familie”, „Camp de Maci”, „Malignant - Încarnarea Răului”„Zăpada, Ceai și Dragoste” sau „Croaziera în Junglă” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 18 septembrie

Clubul Sportiv Aria pentru Sport te invite să participi la CRITERIUL TOAMNEI 2021 - o competiție de ciclism rutier, gratuită, ce se adresează amatorilor de ciclism și care se desfășoară în condiții de trafic rutier restrictionat, pe un traseu în lungime de 19km. Detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 10, CreativAct vă invită la un atelier de inițiere în tehnica picturii pe sticlă, în care îți creezi propriul suncatcher, un mic vitraliu cu mandala care te atrage. Informații suplimentare găsiți aici.

Ateliere pentru părinți și copii continuă în Orașul Artiștilor și în acest weekend, între orele 11:00-18:00, pe platoul din fața Turnului Sfatului din Sibiu.

Tot în acest final de săptămână are loc și Focus in the city. Întreg programul îl găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.

Duminică, 19 septembrie

„Fata Babei și fata moșului” se joacă duminică, de la ora 11 la Teatrul Gong. Informații despere eveniment găsiți aici. 

Duminică seara, de la ora 19, în Piața mare din Sibiu are loc Sibiu Music Fest. Invitații speciali din acest an sunt Smiley, Andra Gogan, Dorian Popa, Aya și Arias. Informații despre eveniment găsiți aici.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus