Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

AFC Hermannstadt lămurește problemele interne: Dl. Claudiu Rotar și dl. Stefan Băcilă au fost singurii care au sprijinit din punct de vedere financiar echipa, alături de Primăria Sibiu

AFC Hermannstadt lămurește problemele interne: Dl. Claudiu Rotar și dl. Stefan Băcilă au fost singurii care au sprijinit din punct de vedere financiar echipa, alături de Primăria Sibiu

Conducerea echipei de fotbal AFC Hermannstadt a transmis luni dimineață un comunicat de presă prin care face câteva precizări importante, în urma articolelor de presă apărute în ultimele zile cu privire la problemele interne și de reorganizare.

Astfel, conducerea AFC Hermannstadt arată că excluderea unor membri din Consiliul Director s-a făcut doar după încălcarea statutului și după ce persoanele respective ”au fost notificate în repetate rânduri”.

”În statutul AFC Hermannstadt este stipulat faptul că dacă un membru din Consiliul Director nu plătește cotizația aferentă timp de două luni consecutiv, acesta riscă să fie exclus. De altfel, membrii care au fost excluși au fost notificați în repetate rânduri asupra acestui aspect. Readucem la cunoștința suporterilor și iubitorilor de fotbal că de la promovarea în Liga 1 a echipei, dl Claudiu Rotar și dl Stefan Băcilă au fost singurii care au sprijinit din punct de vedere financiar AFC Hermannstadt, alături de Primăria Sibiu. Prin urmare, într-un astfel de caz, propunerile și voturile celor doi domni mai sus menționați, membri ai Consiliului Director FCH, în luarea celor mai bune decizii pentru viitorului echipei, au fost cele mai importante”, a transmis conducerea AFC Hermannstadt.

În plus, oficialii clubului sibian dau asigurări suporterilor că scopul declarat rămâne promovarea echipei în Liga 1.

”De asemenea, în întrunirile avute de Consiliul Director s-a pus în discuție un plan de reorganizare a AFC Hermannstadt pentru acest sezon, în care obiectivul principal este revenirea în Liga 1. Îi asigurăm pe toți suporterii noștri că toate deciziile luate sunt unele asumate și au ca scop dezvoltarea unui club capabil să revină în Liga 1 și să facă performanță”, concluzionează reprezentanții AFC Hermannstadt.

Citește și:

AFC Hermannstadt cere intrarea în insolvența. Datorii de 2,5 milioane de euro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5231

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Ibrahima

Acum 2 ani

Bon joueur à Ajaccio ligue 2 France (attaquant Botue koasst'
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus