Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
4°C

Alba Iulia – Sebeș – Ciugud – locație de interes pentru companiile din Sibiu și Cluj Napoca

Alba Iulia – Sebeș – Ciugud – locație de interes pentru  companiile din Sibiu și Cluj Napoca

În ultimii ani, piața imobiliară din Alba Iulia s-a bucurat de o creștere vizibilă, iar blocurile și casele noi construite atestă acest lucru. Facilitățile existente, dar și zona din care face parte orașul, au avut o influență directă asupra dezvoltării pe plan imobiliar. New Concept Living își îndreaptă atenția spre județul Alba și deschide un punct de lucru chiar în orașul Alba Iulia. Factorul primordial pentru o extindere în acest sens este autostrada A10. Aceasta comprimă practic timpul petrecut în trafic și schimbă complet dezvoltarea unei așezări.

Orașul Alba Iulia, în plină dezvoltare, precum și zona extinsă Sebeș – Ciugud - Teiuș – Aiud și celelalte zeci de localități amplasate la mai puțin de 30 de minute cu mașina se transformă într-un punct de reper pentru zona transilvăneană. Totodată, orașul și localitățile din împrejurimi, intră în vizorul multor investitori din Cluj și Sibiu care aleg să deschidă noi sedii în zonă.

Astăzi, Alba Iulia este legată de Sibiu 100% prin autostradă. Astfel, în doar 40 de minute cu mașina poți ajunge cu ușurință în orice punct din Alba Iulia. Acesta este un lucru care facilitează deschiderea unui punct de lucru aici. Nu suntem singurii care anticipăm explozia zonei și ne extindem spre Alba Iulia, Sebeș. Același lucru se va întâmpla și cu alte companii de la Cluj, după ce tronsonul Cluj Napoca – Alba Iulia va putea fi parcurs doar pe autostradă. În Alba și numeroasele localități din jur există o forță mare de muncă, care abia așteaptă noi oportunități.”, ne-a spus Tibor Konrad, CEO New Concept Living.

Este cunoscut faptul că forța de muncă în Sibiu și Cluj este mai scumpă decât în Alba Iulia. Acesta este un aspect esențial pentru companiile care decid să își extindă serviciile în zonă. Astfel,     noile sedii vor genera numeroase locuri de muncă pentru populația din zecile de localități amplasate în imediata proximitate a urbei.

Frumusețea orașului, liniștea pe care o oferă, oamenii primitori și punctele turistice vizitate anual de foarte mulți turiști, se numără printre principalele motive pentru care oamenii se bucură să locuiască aici.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus