Luni,
18.10.2021
Ploi Scurte
Acum
5°C

Bărbat jefuit de tânărul pe care îl ținea în chirie, în Șura Mică. I-a furat mașina și a plecat cu ea la Sibiu

Bărbat jefuit de tânărul pe care îl ținea în chirie, în Șura Mică. I-a furat mașina și a plecat cu ea la Sibiu

Un bărbat a reclamat la poliție faptul că i-a fost furată mașina, în noaptea din 20 spre 21 septembrie. Hoțul este un tânăr de 17 ani care stătea cu chirie în casa păgubitului.

În dimineața zilei de 21 septembrie, un bărbat domiciliat în localitatea Șura Mică a reclamat faptul că, în cursul nopții de 20/21 septembrie, i-a fost furat autoturismul din fața imobilului în care locuiește, folosindu-se de cheia adevărată a mașinii, sustrasă din imobil.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au reușit depistarea autoturismului pe strada Fântânele din municipiul Sibiu. De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, în urma cercetărilor efectuate, presupusul autor al faptei a fost identificat, fiind vorba de un sibian în vârstă de 17 ani, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Din primele investigații ale polițiștilor a reieșit faptul că, în cursul nopții cu pricina, în jurul orei 1, sibianul, care domicilia fără forme legale în imobilul păgubitului, ar fi intrat fără drept într-una din camerele locuinței din Șura Mică, ar fi sustras cheile autoturismului, după care l-ar fi condus până în municipiul Sibiu, abandonându-l pe strada Fântânele. 

Tânărul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, respectiv conducere fără permis. 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus