Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Șase noi cazuri de COVID-19 înregistrate în cele trei focare ale Sibiului

Șase noi cazuri de COVID-19 înregistrate în cele trei focare ale Sibiului

Județul Sibiu continuă să aibă trei focare. Acestea se află în evidența Direcției de Sănnătate Publică Sibiu. Șase noi cazuri de persoane testate pozitiv au fost anunțate în aceste trei focare, cele mai multe fiind la firma furnizoare de echipamente industriale din Șura Mică.

Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu, în toate cele trei focare existente în județ, au mai fost confirmate cazuri de COVID-19. Astfel, în focarul de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Sibiu, cel mai mare, la ora actuală, celor 12 cazuri active li s-a mai adăugat un caz, un nou angajat fiind testat pozitiv. Focarul a fost identificat pe 14 septembrie.

Cel de-al doilea focar, de la compania de furnizoare de echipamente industriale din Șura Mică, a crescut cu patru cazuri noi confirmate, focarul ajugând de la 5 angajați pozitivi, la 9. Aceasta este cea mai mare creștere înregistrată în ultimele zile.

Și în cel de-al treilea focar, cel de la o companie producătoare de articole de voiaj și marochinărie din Sibiu, s-a mai înregistrat un caz. Astfel, numărul angajaților pozitivi a crescut de la șapte la opt.

În toate cele trei focare au fost dispuse măsuri pentru limitarea infectărilor cu SARS CoV-2.

Citește și „Trei focare de COVID în Sibiu. Cel mai mare este la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate”.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

TELEMAN Constantin și Ana

Acum 8 luni

Bună ziua. Constatarea noastră vizuală este că în spațiile comerciale și chiar în clinicile medicale din Sibiu, NU SE MAI VERIFICĂ DEZINFECTAREA MÂINILOR, LA INTRARE, IAR LA IEȘIRE, acolo unde este separată, NICI NU EXISTĂ APARATELE NECESARE !!! Cel mult 2% se dezinfectează la intrarea în spațiile închise, iar la ieșire, aproape NIMENI ... IN MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN, NICIODATĂ NU AM VĂZUT APARATE DE DEZINFECTARE !!! ORE NU ESTE NECESARĂ ȘTERGEREA BARELOR, MÂNERELOR ȘI SCAUNELOR CU ALCOOL, măcar la capăt de linie ??? VĂ RUGĂM SĂ TRANSMITEȚI ACEASTĂ SESIZARE ȘI LA D.S.P. SIBIU ȘI PRIMĂRIE . Mulțumim.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus