Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Arafat: Intrarea în zona de food-court din mall-uri se va face doar cu certificatul Covid

Arafat: Intrarea în zona de food-court din mall-uri se va face doar cu certificatul Covid

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat vineri că persoanele care vor să meargă la restaurantele din mall-uri trebuie să prezinte certificatul verde COVID. Regula se aplică în localitățile în care incidența a trecut de 3 la mia de locuitori.

"Am fost întrebaţi ce se întâmplă cu zonele din mall unde se serveşte masa. Astfel, hotărârea de ieri prevede că zonele respective vor trebui delimitate, nu înseamnă că se construieşte un perete sau aşa ceva, dar se delimitează intrarea în zona respectivă, se intră printr-un anumit loc, în care se prezintă certificatul verde. Intrarea la food-court, cum se spune, sau la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde. Se aplică aceeaşi regulă", a spus şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, citat de Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Kukuruku

Acum 2 ani

lasati bre oamenii in pace ca nu se infecteaza nici dracu la mall. lumea se infecteaza in fabrici, birouri, apartamente, mijloace de transport in comun. nu mai chinuiti oamenii degeaba.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus