Duminică,
05.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-5°C

Reîncepe ”festivalul”. Amenzi de câte 2.000 de lei pentru sibienii care au plecat din carantină

Reîncepe ”festivalul”.  Amenzi de câte 2.000 de lei pentru sibienii care au plecat din carantină

Din cei aproape 2.000 de sibieni aflați în carantină sau izolare, polițiștii sibieni au verificat dacă respectă aceste măsuri 763 de persoane. Și au găsit motive de amenzi, amenzi care peste vară au încetat a mai fi anunțate.

”În ultimele 24 de ore, 84 de polițiști sibieni au continuat acțiunile de verificare în contextul stării de alertă”, anunță autoritățile locale, într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului. Verificările au început să devină din nou subiect al buletinelor de știri referitoare la pandemia de Covid-19, după ce în ultimele luni acestea au încetat să mai fie anunțate.

În cursul zilei de sâmbătă, cei 84 de polițiști sibieni au verificat 763 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina. Patru sibieni au fost descoperiți că nu respectau măsura carantinei și au fost amendați cu câte 2.000 de lei fiecare.

”De asemenea, au fost verificate 36 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 350 de mijloace de transport, din care opt mijloace de transport în comun”, mai arată Instituția Prefectului Sibiu. 

În urma acestor din urmă controale au fost date două sancțiuni scrise pentru faptul că masca de protecție nu era purtată.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1307

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Madalyna Sufana

Acum 1 an

Foarte bine, eu m-am saturat de pandemia asta si as face vaccinul obligatoriu la toti cetatenii, indiferent de numarul de doze! As vaccina si la 3 zile daca e necesar!!! De ce sa stau eu cu emotii cand am facut deja 4 doze cand unii cu un iq mic imi pun viata in pericol?!
Raspunde

Vaccinati-va cu doze infinite

Acum 1 an

Sa inteleg ca v-ati vaccinat si va e teama de un nevaccinat? Ce logica este aceasta? Cum adica sa injecteze altul ca sa iti domolească dumneatale fricile si demonii interiori? Mai plecati piciorul la o rugăciune doamna draga, mai intariti imunitatea si lăsati furia, rautatea si egoismul acesta ca va îmbolnăvesc realmente.
Raspunde

Adriana

Acum 1 an

Unde ai facut tu 4 doze? IQ-ul tau te pune in pericol...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus