Sâmbătă,
29.01.2022
Innorat
Acum
-1°C

Un bărbat din Brăila a fost amendat pentru că cei doi câini ai săi lătrau prea tare

Un bărbat din Brăila a fost amendat pentru că cei doi câini ai săi lătrau prea tare

Exasperați de lătrăturile câinilor unui vecin, câțiva brăileni au făcut reclamație la Poliția Locală, plângându-se de zgomotul pe care trebuie să-l suporte zi și noapte. Polițiștii locali au dat curs sesizării și, deplasându-se la adresa indicată, au constatat că cele reclamate se confirmă. Motiv pentru care l-au amendat pe proprietarul câinilor cu 300 lei, somându-l să ia măsuri pentru menținerea liniștii, scrie publicația Obiectiv - Vocea Brăilei.

”Pentru nerespectarea de către deținătorii de câini a obligației de a lua măsuri de prevenire a zgomotelor provocate de câinii pe care îi dețin, conform H.C.L.M. Brăila nr.19/2014, a fost depistat şi sancţionat contravenţional numitul A. N., în vârstă de 68 ani, din Brăila  – cu amendă în valoare de 300 lei – în calitate de deținător a doi câini nu a luat măsuri de prevenire a lătrăturilor și zgomotelor, provocând disconfort locuitorilor din vecinătate”, informează Biroul de Presă al Poliției Locale Brăila.

foto pixabay.com

Vizualizari: 957

Comentarii

2 comentarii

Rostogan

Acum 4 luni

Pe cand si la Sibiu astfel de masuri?
Raspunde

ME

Acum 4 luni

Conform hotararii precizate in articol este vorba despre "creșterea câinilor în apartamente situate in blocuri de locuințe sau în clădiri cu mai multe apartamente", deci fiind vorba despre apartamente (nu zone rezidentiale de case cum s-ar putea interpreta din articolul !!!) cu siguranta exista de mult timp si la Sibiu asemenea prevederi ce vizeaza obligatia locatarilor privind pastrarea linistii intr-un anumit interval orar, indiferent ca e vorba de caini sau alte situatii, sub sanctiunea amenzii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus