Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
-1°C

Eveniment unic în țară: Moșul aduce cadouri la Ferma de Cerbi din Loamneș

Eveniment unic în țară: Moșul aduce cadouri la Ferma de Cerbi din Loamneș

Proprietarul singurei ferme de cerbi lopătari din județul Sibiu pregătește un eveniment unic în țară, dedicat copiilor și tuturor celor care vor să facă un cadou deosebit de Crăciun.

După succesul care a depășit orice așteptare, câteva mii de copii trecându-i pragul în ultimele luni, Nicu Miga din Loamneș anunță că pregătește un eveniment special de Ajun: Moș Crăciun va poposi în mijlocul cerbilor lopătari și, de pe sania lui uriașă, va oferi tuturor copiilor un cadou.

”Vom crea o poveste prin care încercăm să facem fiecare copil să se simtă special. Vom avea o sanie de trei metri lungime, nou-nouță și special creată pentru acest eveniment. Ea va fi tapisată în roșu, exact așa cum vedem în filme și la ea vom agăța niște hamuri. O să fim doi spiriduși care o să-l ajutăm pe Moș Crăciun să împartă darurile. Copilul intră în poveste, o să-i spunem cum a venit Moș Crăciun aici la fermă, Rudolph s-a întors în Laponia și acum Moșul va pleca din ferma noastră, de care vom agăța hamurile lui Ghiță și Ionică. Separat vom avea în mărime naturală o dioramă cu scena nașterii pruncului Iisus Hristos, lângă bradul de Crăciun frumos împodobit, unde toți cei care vin se vor putea fotografia”, a explicat pentru Turnul Sfatului Nicu Miga, proprietarul fermei de cerbi.

În cel mai aglomerat week-end de până acum, ferma de cerbi lopătari a primit vizita a peste 400 de copii, proprietarul spunând că nu a cerut niciodată o taxă de vizitare, unicul scop fiind de a oferi o bucurie micuților. Cine va vrea să meargă cu copiii să-l întâlnească pe Moș Crăciun va trebui să se înscrie pe o listă, care urmează să fie deschisă la 1 decembrie. Fiecare copil va primi un cadou, ambalat în prealabil și adus de părinți organizatorilor.

”Bineînțeles că ne adresăm celor mici, dar o să înmânăm cadourile tuturor persoanelor care se înscriu, indiferent că un copil vrea să-i facă o surpriză părintelui sau bunicii. Cine primește cadoul se urcă în sanie lângă Moș Crăciun și spiriduș, apoi eu cu un ham în mână strig cerbii să vină la sanie ca să plecam și ei o sa vină exact lângă sanie”, mai spune Nicu Miga.

La eveniment se poate înscrie oricine, de oriunde din țară. În funcție de numărul persoanelor aflate pe listă, evenimentul se va prelungi și în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie. Nicu Miga poate fi contactat la numărul de telefon: 0741435860.

Ferma de cerbi lopătari se află în centrul comunei Loamneș, chiar în spatele primăriei. Mai multe detalii despre ea găsiți aici.

Foto: Marius Iuliu Neamțu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1867

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus