Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
0°C

Românii ar putea avea din nou acces la activități în baza testului COVID. Cîțu: dacă nu modifică Parlamentul, o vom face noi

Românii ar putea avea din nou acces la activități în baza testului COVID. Cîțu: dacă nu modifică Parlamentul, o vom face noi

Preşedintele PNL, premierul Florin Cîţu, a susţinut, luni, că există voinţă în Parlament pentru modificarea prevederilor astfel încât accesul în restaurante şi cinematografe să fie permis şi persoanelor care prezintă un test negativ COVID-19.

"Acea propunere a venit de la specialişti. Este o propunere pe care au susţinut-o în unanimitate specialiştii. Am vorbit cu fostul ministru Nelu Tătaru. Se pare că există voinţă în Parlamentul României pentru a modifica în acest sens, să se permită şi cu testare. Eu sunt de acord. O voi susţine dacă în Parlamentul României va fi modificată şi se va introduce şi testarea", a spus Cîţu, după şedinţa BEx al PNL, citat de Agerpres.

El a fost chestionat cum poate fi modificată o hotărâre de Guvern.

"Se poate modifica, au găsit şi o altă variantă. Veţi vedea că se poate face şi în Parlamentul României. (...) Dacă nu o fac ei, bineînţeles că o vom face noi, dar cred că este bine să o facă şi parlamentarii", a explicat Cîţu. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus