Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

6 decese în ultimele 24 de ore: cinci femei și un bărbat, toți nevaccinați

6 decese în ultimele 24 de ore: cinci femei și un bărbat, toți nevaccinați

17 decese au fost raportate în primele cinci zile în județul Sibiu, asociate Covid, dintre care șase în ultima zi. Este vorba de cinci femei, de 78, 66, 68, 72 și 51 de ani și de un bărbat de 71 de ani. Cu toții erau internați în secțiile ATI Covid.

Chiar și în urma acestor decese secțiile ATI Covid din județ sunt pline. Erau ocupate în această dimineață 40 de paturi, iar în total erau internate 335 de persoane în secții Covid din spitalele din județ.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 29797.

Până la data curentă au fost vindecate 22981 de persoane, iar 1147 persoane au decedat din rândul celor confirmate pozitiv.

La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 750  de teste dintre care 133  RT-PCR și 617  teste rapide.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1208  persoane aflate în carantină și un număr de 1368 persoane în izolare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

JFK

Acum 2 ani

NU NE VACCINAM SI ASA MURIM
Raspunde

JFK

Acum 2 ani

Pentru cei care nu s-au prins,mesajul era ironic. majusculele trebuiau sa fie un indiciu!
Raspunde

Nume si Prenume

Acum 2 ani

Nu suficient de repede. Acolo e toata buba. Ca daca va curati intr-o zi, nu mai umblati pe strada ca incubatoare cu picioare.
Raspunde

Corbul

Acum 2 ani

Facts.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 2 ani

Aferim!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus